In oktober geen vrouwenochtend

Afgelopen week hebben wij als team een overleg gehad met elkaar. Wij hebben tijdens dit overleg helaas moeten besluiten de vrouwenochtend van 15 oktober nog NIET door te laten gaan i.v.m. de coranasituatie waar we nu in zitten. 

De belangrijkste doelstelling van onze ochtenden is ONTMOETING. Door de huidige maatregelen kunnen we elkaar niet echt ontmoeten zoals we dat zo graag zouden willen. 

Tevens weten we dat als de ‘r’ in de maand is er wellicht ook weer een opleving van het virus kan komen. We besluiten daarom liever nu dat we nog even wachten met weer een ochtend organiseren dan dat we hem weer zouden moeten cancellen. Zodra we weten wanneer we weer een ochtend organiseren brengen we jullie uiteraard op de hoogte.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.