17 maart 2020 vrouwenochtend

UITNODIGING IVE VROUWENOCHTEND

Op dinsdagochtend 17 maart 2020 organiseert het   team van het Interkerkelijk Vrouwencontact Eindhoven, weer een ochtend. Dit keer hoopt Judith Stoker te spreken over: ‘Voluit leven, ondanks moeite en pijn’ Zij doet dit vanuit persoonlijke ervaring. Haar autobiografie ‘Tranen in mijn koffie’ getuigt daarvan. Judith werkt als psychosociaal therapeut in haar praktijk ‘voltooid verleden tijd’ in Waddinxveen. Daarnaast runt ze, samen met haar man, een gezinshuis waar ze kinderen met complexe gedragsstoornissen een veilige plek biedt. Judith heeft meer boeken geschreven.

Zoek je naar opbouw en troost wanneer het leven weerbarstig is? Vrede van God in pijn en moeite? Judith wil ons daartoe inspireren. U/jij bent van harte welkom!

Locatie: Schootskwartier, Schootstestraat 47, Eindhoven. 9.00 uur inloop met koffie, programma: 9.30 uur tot 11.30 uur. Voor vrouwen van elke leeftijd. Er is kinderoppas en een boekentafel. Toegang gratis, er is een deurcollecte.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.