Cabaret

Op vrijdag avond 12 januari 2024 komt het cabaret Duo Eer en Nan naar Eindhoven met de voorstelling: “Terugblik vooruit”!

Zij willen je graag meenemen in het echte levensverhaal van Eer en Nan. Bevrijd van angst. Opgekrabbeld uit een burnout. God voor het eerst echt ontmoet. Hun levens aan Hem gegeven. 

En nu een leven in kalme wateren, weer boodschappen doen zonder angst, het huis schoonmaken zonder neurotisch te zijn. Het leven is goed zo…

Maar wat als God je roept voor meer? Wat als Hij meer in je ziet dan jij ooit zelf dacht? Durf je dan te gaan als Hij je roept? Je veilige, net weer rustig geworden haventje te verlaten? Jezelf overstijgende dingen doen? Hoe groot is je vertrouwen in Hem? Weer angsten aan te gaan omdat je er doorheen moet? Kwetsbaar durven zijn? Kan God zelfs òns gebruiken? Deze twee bange hertjes? 

Een verhaal over opstaan, niet bang zijn, tevoorschijn komen en schitteren, want ook jouw tijd is gekomen!

Wij nodigen jou graag uit deze ‘Ladies Night’ samen met ons te beleven. Klik op de knop hieronder om je tickets te reserveren. Een ticket kost 10 euro. Wij kunnen helaas alleen contant geld ontvangen. Wij willen je daarom vragen om de tickets op de avond bij binnenkomst contant te betalen, je zult dan je ticket ontvangen.

De voorstelling begint om 20 uur. De zaal gaat open om 19:30u

Adres: Marconilaan 70 in Eindhoven

Rondom het kerkgebouw kun je in de wijk parkeren. Echter, het aantal parkeerplaatsen is spaarzaam. Tip: reis zoveel mogelijk samen, kom met de trein (station Strijp -S ligt naast de kerk)kom op de fiets (er is een afgesloten fietsenstalling), of probeer je door iemand te laten brengen en ophalen. Binnenkort worden hier wat parkeertips gedeeld voor als je met de auto komt.