Vrouwenochtend 14 maart 2018

Interkerkelijk Vrouwencontact Eindhoven (IVE) organiseert op woensdag 14 maart 2018 weer een vrouwenochtend. Tijdens deze ochtend zal Hanneke van Harten komen spreken. Hanneke heeft haar eigen coachingsburo ReFind Coaching in Best. Ze coacht vrouwen die meer in verbinding willen zijn met God, zichzelf en hun naasten. Tevens is ze trainer en coach bij Stichting Groundwork.

Tijdens deze ochtend zal ze spreken over het thema “Op weg met God”.

We zijn allemaal op weg naar een prachtig doel, maar de weg ernaartoe loopt soms anders dan we verwachten. Mogen we misschien wat vaker buiten de gebaande wegen van sleur en passiviteit gaan om nieuwe inzichten en nog meer van Hem te vinden? Wat weerhoudt ons ervan? Wat kunnen we tegen komen? Hoe kunnen we in vertrouwen met Hem op weg gaan? Ga je ook mee vol verlangen en nieuwsgierigheid?

De ochtend wordt gehouden in het gebouw van Baptistengemeente “De Schuilplaats”, Marconilaan 70 Eindhoven. Vanaf 9 uur staat de koffie/thee klaar en om 9.30 uur begint de ochtend. Er is een boekentafel en voor de kinderen is er een oppas aanwezig. Toegang is 4 euro (incl. koffie/thee, lekkers en evt kinderoppas). Van harte uitgenodigd voor deze inspirerende en opbouwende ontmoeting met elkaar.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.