Vrouwenochtend donderdag 5 oktober 2017

Op donderdagochtend 5 oktober 2017 organiseert IVE (Interkerkelijk Vrouwencontact Eindhoven) weer een vrouwenochtend met als spreekster: Tonneke Bijker.

Tonneke Bijker is jarenlang presentatrice geweest van het programma “Vrouw zijn” van de EO. Zij is tevens nauw betrokken bij het ontwikkelingswerk “Home of Hope”, een kindertehuis in Sri Lanka.

Tijdens deze ochtend zal ze spreken over het thema gebonden/verbonden.

Voel jij je wel eens gebonden aan iets of iemand? Of ken je juist sterke verbondenheid? Dan hopen we dat je tijdens deze ochtend weer geïnspireerd wordt door wat Tonneke ons komt brengen en ermee aan de slag kunt gaan in je dagelijks leven. Vrouwen van alle leeftijden zijn welkom.

Er is koffie vanaf 9.00 uur. De ochtend begint om 9.30u en zal eindigen om 11.30 uur. Er is een boekentafel aanwezig en voor kinderen is er een oppas. Kosten: 4 euro incl koffie/thee en wat lekkers.

Locatie: Emma├╝skerk, Jan van de Wegestraat 2 in Eindhoven.

Voor meer informatie: www.ive-ontmoeting.nl of info@ive-ontmoeting.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op Vrouwenochtend donderdag 5 oktober 2017

 1. E.A.M. BLOM schreef:

  HALLO…..
  IN OKTOBER STAAN ZOWEL DE DONDERDAGOCHTEND ALS DE VRIJDAG-
  OCHTEND OP 5 OKTOBER….
  — ZIJN ER 2 OCHTENDEN ?
  — OF IS ER MAAR 1, ZO JA, WELKE DAG EN DATUM ZOU DAT WORDEN ?
  MET VR. GROET, MEVR. BLOM

  • iveontmoeting schreef:

   Deze aankondiging is van een vrouwenochtend die al plaatsgevonden heeft, namelijk in oktober 2017. Binnenkort zal er op woensdagochtend 14 maart 2018 een vrouwenochtend zijn, waar spoedig de aankondiging van op de website zal verschijnen. Verderop in het jaar zal er ook weer een vrouwenochtend zijn waarvoor de datum ook binnenkort bekend gemaakt zal worden.

Reacties zijn gesloten.