Lancering website IVE

Dit is de website van IVE ( Interkerkelijk Vrouwencontact Eindhoven)

IVE organiseert vrouwenochtenden en avonden in Eindhoven. Via deze website laten we weten wanneer er een vrouwenactiviteit wordt georganiseerd.

De volgende vrouwenochtend zal op donderdag 5 oktober 2017 zijn met spreekster Tonneke Bijker. Meer informatie volgt in de komende maanden. Houd de website in de gaten of like onze facebookpagina waar alle informatie ook op wordt geplaatst.

21 februari was er een vrouwenochtend. Tijdens deze ochtend mochten we 100 vrouwen ontvangen van allerlei leeftijden. Paulien Zeeman heeft gesproken rond het thema Gewone Vrouwen, Buitengewone kracht.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op Lancering website IVE

Reacties zijn gesloten.